Banner Image

Märkningar

Feature Image

Veterinärs godkända

Feature Image

Återvinningsbara förpackningar

Feature Image

Hårdhet på tugget

Feature Image

Högsta klass på Köttet/proteinet

Feature Image

Tydlliga markeringar med färg för vilken typ av protein.

Feature Image

Tillverkning

1
Manufacture Image

Det startar med kon.

2
Manufacture Image

Djuret tas om hand och köttet går till livsmedel, överhuden går till skinnproduktion såsom, väskor, skor mm. Underhuden skickas till Tuggfabriken.

3
Manufacture Image

Här tar man hand om underhuden…

4
Manufacture Image

…som torkas

5
Manufacture Image

…klipps

6
Manufacture Image

…och blötläggs.

7
Manufacture Image

Här bearbetas underhuden och rullas till tuggben för hand. Olika varianter beroende på om det ska vara pinne, knut eller ben.

8
Manufacture Image

Tugget bakas i ugnar.

9
Manufacture Image

Ett färdigt tuggben med ren råhud är klart att packas.

10
Manufacture Image

För smaksatt tugg tillsäts protein. Antingen lindas, flätas eller mals köttet in i tugget.

11
Manufacture Image

Tugget bakas i ugn igen.

12
Manufacture Image

Ett färdigt tuggben med  råhud och protein är klart att packas.